Wat een vondst

De U-WRAP multifunctionele paraplu dispenser maakt voortaan korte metten met druipende paraplu’s, natte vloeren en slippartijen. Voortaan blijft de EHBO doos lekker in de kast en rekent u af met extra schoonmaakkosten.

Voor een indrukwekkende entree

U-WRAP paraplu dispenser is een fraaie verschijning in iedere hal, receptie of entree. Met deze slimme innovatie haalt u echt iets unieks in huis. Immers, deze creatie is velen malen origineler en voordeliger dan andere promotionele give-aways. Daarbij is de U-WRAP paraplu dispenser een statement van service.

Supersimpel in gebruik

U-WRAP paraplu dispenser is uitermate gebruiksvriendelijk. Plaats de paraplu in de dispenser en de wrapper doet in een handomdraai het werk. De paraplu wordt direct in een (bio) paraplu zak verpakt, lekt niet meer en zorgt voor de nodige exposure en impact. Zowel binnen als buiten.

Multifunctionele paraplu dispenser

U-WRAP paraplu dispenser steekt iedere natte paraplu in een (bio) paraplu hoes. Deze hoesjes voorkomen natte vloeren en onnodig parapluverlies. Immers, klanten kunnen deze gewoon overal bij de hand houden. En zo vangt u 2, of eigenlijk… 4 vliegen in 1 klap! De paraplu zakken kunnen namelijk ook met uw bedrijfslogo worden bedrukt. En zo verandert iedere willekeurige paraplu in een ommezwaai in uw reclamedrager.

U-WRAP als promotiemateriaal/reclamemedium

De U-WRAP paraplu dispenser kan ook ingezet worden als promotiemateriaal/reclamemedium bij speciale evenementen/projecten. Het kan dienen als onderdeel van een marketing strategie voor bedrijven die hun merk extra in het zonnetje willen zetten of een nieuw product willen introduceren. Het merk/product kan op de paraplu zakken worden bedrukt en de paraplu dispenser kan tevens als billboard dienen door het plaatsen van een poster op de achterkant.

Bio/U-bags gebruiken zonder de U-WRAP

De (bio) paraplu zakken kunnen ook gebruikt worden zonder de U-WRAP paraplu dispenser, door de twee gaatjes aan de bovenkant kan de natte paraplu in de paraplu zak bij de desbetreffende jas opgehangen worden. ideaal voor bedrijven/instellingen die gebruik maken van een garderobe.

U-WRAP corporate:
Inclusief 1000 (500 lange + 500 korte) U-bags. € 450,- excl. btw

U-bags onbedrukt:
lang (2500 stuks) € 150,- excl. btw
kort (2500 stuks) € 130,- excl. btw

Bio U-bags:
lang (2500 stuks) € 195,- excl. btw
kort (2500 stuks) 165,- excl. btw

*U-bags bedrukt met logo: (eigen bedrukking mogelijk op aanvraag)

*Clichékosten: € 300,– excl. btw
De clichékosten, ook wel plaatkosten- of stempelkosten genoemd, zijn eenmalig per bedrukking. Bij herhalingskosten heeft u bij dezelfde bedrukking dus geen clichékosten meer.

INDIEN DE U-WRAP NIET WORDT GEBRUIKT, KOST HET U OOK NIKS!
De bio U-bags zijn 100% biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en duurzaam.
De U-bags zijn deels gemaakt van biologisch afbreekbare materialen en zijn 100% recyclebaar.