SOLIDISS is  een commerciële organisatie gespecialiseerd in import en export van unieke service-apparaten. Als zakelijk dienstverlener biedt SOLIDISS innovatieve oplossingen aan multinationals, de horeca en het MKB.

Hiernaast kunnen wij de gehele import gedeelte voor uw nieuwe/bestaande product verzorgen uit China, vanwege onze agenten die ter plekke zijn en waarmee wij al jarenlang een relatie onderhouden. Hierdoor kunnen er zelfs velen voordelen aan zitten zoals een gunstiger inkoopprijs en gegarandeerd de goederen te kunnen ontvangen en nog meer, het scheelt u veel werk qua communicatie etc.

Ons team bestaat uit een jonge club van enthousiaste en nieuwsgierig mensen, die niet of zelden stil zitten, altijd bezig zijn met het realiseren van nieuwe ideeen. Gedreven door de voorliefde voor innovaties van ver en dichtbij blijft het een mooie missie om in de verste uithoeken van de wereld de meest bijzondere dingen te vinden en te introduceren in de landen waar wij opereren en onze wortels liggen.